JouluMielelle-konsertti

Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti nähdään joulukeräyksineen MTV3:lla sunnuntai-iltana 17. joulukuuta kello 20–22. Tähtiä ja tarinoita sisältävässä konserttilähetyksessä joulun kauneimpia lauluja esittävät mm. Saara Aalto, Tomas Ledin, Paula Koivuniemi, Arttu Wiskari, Laura Voutilainen, Petra, Niila, Lauri Schreck, Mikael Saari, Teemu Roivainen sekä Angelika Klas. Tunnelmallisen tapahtuman juontajat ovat Mikko Leppilampi sekä Viivi Pumpanen, ja Lapista mukana on myös Minna Kuukka. Tervetuloa mukaan!

 

Joululahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa joulutervehdyksen JouluMielelle-konserttilähetykseen MTV3:lla sunnuntai-iltana 17. joulukuuta sekä Kummien joulutunnuksen ja/tai Kummien sähköisen joulukortin käyttöön.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499

10€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-9-6010 tai tekstaamalla KUMMIT10 numeroon 16499

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Luvassa upeaa joulutunnelmaa

Saara Aalto

Brittien X-Factorissa ja lukuisissa muissa tuotannoissa hurmannut tähtiartisti on yksi Suomen lahjakkaimmista laulajista. Saara esiintyy Kummien joulukonsertissa nyt ensimmäistä kertaa.

Tomas Ledin

Jo vuosikymmeniä pohjoismaiden suosituimpien artistien joukkoon kuulunut Tomas Ledin keikkailee tasaisin välein myös Suomessa ja tällä kertaa iloksemme vierailu osuu Kummien joulukonserttiin. Tomas on taitava laulaja/lauluntekijä ja mainio tulkitsija.

Paula Koivuniemi

The one and only, upea Paula Koivuniemi esiintyi viime vuonna Kummien joulu -kirkkokonsertissa sekä Elämä Lapselle -konsertissa yhdessä Elastisen kanssa. Nyt vuorossa on perinteinen JouluMielelle-show.

Mikael Saari

Todella monipuolinen Mikael Saari oli mukana Tähdet Tähdet -ohjelmassa tänä syksynä. Mikaelin lauluvalinta illalle on koskettava Hallelujah.

Arttu Wiskari

Pari vuotta sitten Kummien joulukonsertissa Logomossa Arttu teki todella tunteikkaan tulkinnan yhdessä Aikamiehet-kuoron kanssa. Artulla on taito puhutella niin tekstiensä kuin lämpimän esiintymisensä kautta.

Angelika Klas

Sopraano Angelika Klas on komealla urallaan esiintynyt niin Kansallisoopperassa kuin Savonlinnan oopperajuhlillakin. 

Petra

Suosikkibändi Tiktakissa uransa aloittaneen Petran edellisestä esiintymisestä Kummien konsertissa on kulunut jo lähes 10 vuotta, joten mahtavaa saada hänet jälleen mukaan. Bändivuosien jälkeen Petra on julkaissut 4 sooloalbumia, joista viimeisin oli kokoelmalevy Päiväkirjat 2007-2017

Niila

Sunrise Avenuen kanssa Saksassa keikkaillut taitava laulaja/lauluntekijä esiintyi Elämä Lapselle -konsertissa viime vuonna. Niilan matka Kummien mukana on alkanut jo 90-luvulla, kun hän oli yhdessä veljensä kanssa Kummien hyväntekeväisyystuotekuvastossa.

Teemu Roivainen

Vuoden 2014 tangokuningas on huippulahjakas muusikko, jonka monet joululaulutulkinnat ovat vertaansa vailla. Teemu on esiintynyt aiemmin myös Kummien joulu -kirkkokonsertissa.

Laura Voutilainen

Hurjan monipuolinen Laura Voutilainen on yksi JouluMielelle-biisin alkuperäisistä esittäjätähdistä. Laura on niin loistava laulaja, että hänet on ilo saada mukaan joulukonsertin esiintyjäkaartiin.

Mikko Leppilampi

Mikko on paitsi yksi joulukonsertin esiintyjistämme myös illan isäntä. 

Lauri Schreck

Multi-instrumentalisti Lauri Schreck on helsinkiläinen lauluntekijä ja pedagogi, jonka live-esiintymiset ovat huikeaa nähtävää. Lauri tuli monelle tutuksi Talent-ohjelmasta. 

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme